Etusivu
Bolognese-rodusta
Koirat
Pentueet
Näyttelyt
Yhteystiedot
Linkit
Haku
Tervetuloa Bianca Bambagia -kennelin kotisivuille!

Olen Susanna Nikkilä Espoosta ja kasvatan bologneseja. Vuonna 2007 kotiimme ilmestyi ensimmäinen bolognese Herkku ja muutaman vuoden päästä alkoi koiria tulla lisää. Seurakoirasta tuli näyttelytähti ja pikku puuhastelusta tuli vakavasti otettava harrastus.


Tällä hetkellä kodissamme asuu kuusi bolognesea, osa nauttii eläkepäivistä ja osa kiertää näyttelyitä. Kennelini on kotikennel ja koiramme ovat perheenjäseniä. He jakavat elämän ja sohvat kanssamme. 


Harrastus on muuttunut pikkuhiljaa, ja osittain vahingossakin, lähes koko päiväiseksi. Työskentelen Eläinsairaala Aistissa, toimin Bolognese ry:n varapuheenjohtajana ja olen Suomen Kääpiökoirayhdistyksen SKKY:n hallituksen jäsen. Teen hyväntekeväisyystyötä koirien hyväksi Ladies Kennelclubin jäsenenä. 


Suurimman opin, avun, neuvon ja tuen olen saanut Marjut Koppaselta, Kennel Luminosa. Ilman häntä, menestystäni ei olisi. Olen kiitollinen kaikista yhteisistä vuosista ja  reissuista, joita meillä oli useita.  Marjutilta sain elämäni koiran
Keiran, Luminosa Magia Del Natale, jolla on erityinen paikka sydämessäni. On ollut ja tulee aina olemaan. 


Omassa kasvatustyössäni paneudun rotumääritelmän mukaiseen, terveeseen koiraan. Uusia haasteita ilmenee jatkuvasti, mutta myös tieto ja tutkimukset lisääntyvät ja kehittyvät. Jokaiselle koiralleni on tehty viralliset silmä- ja polvitarkastukset. Jalostukseen käytetyt koirat ovat prcd-PRA geenitestattuja tai ovat terveeksi testatuista vanhemmista.


 

 
Uutiset
12. syyskuuta 2018
Huikea elokuu
7. elokuuta 2018
"Pojasta polvi paranee"
4. elokuuta 2018
Pentuja, pentuja <3
31. heinäkuuta 2018
Pitkä kuuma kesä
3. heinäkuuta 2018
Kasvattamisen vaikeus
7. kesäkuuta 2018
BEST IN SHOW JUNIOR & RYP 2
26. toukokuuta 2018
Kesän kynnyksellä
20. maaliskuuta 2018
Pentuja ja muuta säpinää
10. helmikuuta 2018
Champion of Champions
23. tammikuuta 2018
No onhan tää nyt.....
[Kaikki]
© Bianca Bambagia 2012 | Web design: hanna@digitalgurmee.com
Provided by Webforum