Etusivu
Bolognese-rodusta
Koirat
Herkules
Tyyne
Keira
Stella
Pentueet
Näyttelyt
Yhteystiedot
Linkit
Haku
KOIRAT

Tältä sivulta löydät lyhyet esittelyt kaikista koiristamme. Klikkaa Lue lisää -linkkiä lyhyen kuvauksen alla jos haluat tutustua johonkin koiristamme tarkemmin!

Herkku
  C.I.B.,POHJ MVA, FI, SE, DK, EE, LV MVA, HeW-11, V-11,V-12, PMV-11, LVV-12, EEV-12 , BALT-12

Garellan Herkules, ” Herkku”

Herkku on vuonna 2007 syntynyt bolognese poika Garellan Kennelistä Tampereelta. Herkun sukujuuret ovat isänpuolelta Italiasta, Alberto Veronesin koirista. Herkun vuosi 2011 oli menestyksellinen, ensimmäisestä näyttelystä tammikuussa 2011 hän sai jo cacib:n ja menestys jatkui koko vuoden. 21 näyttelyä, 15 cacibia ja Herkku saavutti Suomen-, Ruotsin-, Eestin- ja Latvian muotovalion arvon sekä Helsingin Winner-11, Voittaja ja Pohjoismaiden voittaja tittelit. 

Lue lisää
 
     
Tyyne    FI MVA, EE MVA, HeJW-11

Deanna Di Chiesanova, ”Tyyne”

Tyyne on kotoisin Italian Cascinasta, Carla Perondin kennelistä. Tyyne on pieni ja siro eli kassiin mahtuva neitonen. Näyttelyissä on tullut yllättävän hyvää menestystä, jopa juniori voittajan titteli Helsinki Winner-show’ssa 2011.  Tyyne sai ensimmäisen pentueen huhtikuussa 2012, täytti 2 vuotta heinäkuun 18 päivä ja valioitui kolmen päivää syntypäivänsä jälkeen. Tyyne on hyvin varauksellinen ja tarkka siitä kenelle suo huomiota. Perheenjäsenet ovat tärkeitä ja ehdoton lempipaikka on sohvan selkänoja. 

Lue lisää
 

     
    FI MVA, SE MVA, NO MVA, POHJ MVA, EE MVA, LV MVA, LT MVA, BALT MVA, LU JMVA, LT JMVA, LV JMVA, EE JMVA, BALT JMVA, HeJW-13, HeW-13, PMJV-13, LTJV-14, LVJV-14, LUJV-14, EEJV-14, BALTV-15, V-15, EEV-16

Luminosa Magia Del Natale ”Keira”

Olin jo vuosia odottanut Luminosa kennelistä koiraa ja kun sen lopulta sain tiesin odotuksen kannattaneen. Keirassa oli alusta alkaen tähti ainesta. Tiesin hänen olevan erikoinen. Keira on syntynyt Joulun alla vuonna 2012, siksi nimikin on Joulun taika. Keira on juniori ikäisenä voittanut lukuisia Voittaja-titteleitä ja juniorivalio arvoja.Hänessä on myös loistavat jalostusnarttu ominaisuudet. Ensimmäisessä pentueessa oli kuusi pentua ja synnytys sujui vaivatta. 

Lue lisää

     
    Luminosa Nuova Stella Bianca "Stella"
Tähän tulossa esittely

Lue lisää
© Bianca Bambagia 2012 | Web design: hanna@digitalgurmee.com
Provided by Webforum